Ana Sayfa
21 Temmuz 2021 ( 2556 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji büyük yağışın tarihini verdi. Sel bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son dakika bildiriminde, Doğu Karadeniz’de yarından itibaren kuvvetli yağışlar sonucunda sel ihtimali için uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde, Doğu Karadeniz'de beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son alarmına göre, Yarın (Perşembe) ilk saatlerden itibaren Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Trabzon’un doğusunda kuvvetli (3060 kg/m2, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (70 – 100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların aralıklı ve yerel olarak 23.07.2021 akşam saatlerine kadar etkili olması beklendiğinden oluşması muhtemel; sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması için uyarı yapıldı.


Sağanak yağışın, yarın saat 00.00 ila cuma günü saat 18.00’a kadar etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’de Şamil Tayyar depremi! Simit Sarayı'ndan Erdoğan'ın avukatının ortağı çıktı Trump Erdoğan'a 'aptal olma' dediği mektubu sergiledi. Davutoğlu “Bu utancı yaşatan Erdoğan-Bahçeli yönetimini kınıyorum” dedi Berat Albayrak İle Kasım Öncesine Döndük Şimdi de...