Ana Sayfa
09 Haziran 2021 ( 298 izlenme )
Reklamlar

"Neymiş millet açmış" diyen Erdoğan'a bir tepki de Kılıçdaroğlu'ndan

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında muhalefetin ülke ekonomisi konusundaki eleştirilerine tepki gösterdi.

Sert açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkıp konuşanlara, durmadan hep iftira. Neymiş millet açmış, bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin." ifadelerini kullandı.

BİR TEPKİ DE KILIÇDAROĞLU'NDAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan'a tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan "Millet açsa onları da siz doyuruverin" demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin.

AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur."



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası uzmanları tespit etti. Buhar olan rezervden 14 milyar doların nereye gittiği ortaya çıktı Ali Babacan'dan Fahrettin Koca'ya çok konuşulacak yanıt Uçakla Türkiye'ye getiriliyor "Binali Yıldırım'ın serveti Koç ve Sabancı'yı geride bıraktı!"