Ana Sayfa
01 Mayıs 2021 ( 651 izlenme )
Reklamlar

Pudra şekerli parti yapanların tuzu kuru tabii

Dükkanına kapanma gelen esnaf önce arabasını sattı sonra intihar etti. Pudra şekerli parti yapanların tuzu kuru tabii

Mersin'de kokoreççilik yapan Murat Gümüş (48), kapanma nedeniyle sadece paket servis satışı yapınca cirosu düştü. Girdiği ekonomik krizden aracını satarak da kurtulamayan Gümüş, evinin önde astığı iple intihar etti. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen sosyal medyasından "Bir tarafta saraylar, pahalı arabalar, pudra şekerli partiler: diğer yanda açlık, işsizlik ve ölüm" paylaşımını yaparak Gümüşün ölümüne dikkat çekti.

Korona virüs sebebiyle zor günler geçiren esnaflar ekonomik zorluklarla boğuşmaya devam ediyor. Kokoreç satarak geçinmeye çalışan ve sosyal medyada “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” yazan Murat Gümüş, yaşamına son verdi.


Komşuları tarafından evinin önünde asılı durumda görülünce polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ve 112 ekibince yapılan incelemede Murat Gümüş'ün öldüğü belirledi. Nöbetçi savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemeden sonra morga kaldırılan Gümüş, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir tarafta saraylar, pahalı arabalar, pudra şekerli partiler: diğer yanda açlık, işsizlik ve ölüm" ifadelerini kullandı.


"OĞLUM BENİ AFFET"

Diğer yandan Gümüş'ün maddi olarak zor durumda olması nedeniyle iki hafta önce 2005 model aracını satışa çıkardığı ve 3 gün önce de oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından "Oğlum bitmiş beni affet" yazdığı paylaşım da ortaya çıktı.





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ehliyeti olan milyonlarca sürücüyü ilgilendiren haber Fatih Portakal'dan Erdoğan'a Sert Tepki! 'Gücümüz Yetiyorsa İncirlik'i Kapatalım' Erdoğan'ın Putin'e teşekkürü Meclis'i karıştırdı Atatürk’e hakarete gelince “çocuk” evlenmeye gelince “reşit”