Rize'de sel ve heyelan felaketi: Peş peşe acı haberler geliyor

199 izlenme 15 Temmuz 2021
Reklamlar
Rize'de meydana sel ve heyelan felaketinden acı haberler gelmeye devam ediyor. afet bölgesindeki arama çalışmalarında kayıp olduğu bildirilen 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla ölü sayısı 7'ye yükseldi.

Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar sebebiyle kayıp olduğu bildirilen 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. böylece ölü sayısı 7'ye yükseldi.

Dün öğleden sonra başlayan şiddetli yağış sonucu yamaçtan kayan toprağın bir kısmını yıktığı ahşap evde bulunan ve haber alınamayan 3 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.


Buna göre afette hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye çıktı.

Diğer yandan dün akşam saatlerinden itibaren kayıp oldukları bildirilen Muradiye beldesinde 2, Güneysu ilçesi Tepebaşı köyünde ise 1 kişiyi arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Merkeze bağlı Muradiye beldesi Orta Mahalle'de yıkılan binanın enkazından bir kadının cansız bedeni gece geç saatlerde çıkartılmış, kayıp ihbarında bulunulan Güneysu ilçesine bağlı Asmalıırmak köyü muhtarı Adem Yanık'ın cansız bedeni ise bu sabah evinin yüz metre aşağısındaki dere yatağında bulunmuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski AKP'li Vekil Madenler Üzerinden Yapılan Yüz Milyarlarca Dolarlık 'Yolsuzluğu' Anlattı! İlahiyatçı Döngeloğlu'nun son vaazı ortaya çıktı Kılıçdaroğlu'ndan zehir gibi sözler: Beni iyi duyun Saray'ın beslemeleri Kulisleri sallayan iddia: Gül ve Babacan 1 Aralık'ta Demokrat Parti'ye katılıyor