Ana Sayfa
25 Eylül 2021 ( 942 izlenme )
Reklamlar

Şamil Tayyar’dan Bakan Bekir Pakdemirli’ye olay sözler

Zincir marketlere yönelik tartışmalar sürerken AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye isim vermeden çok sert eleştirilerde bulundu.

Zincir marketlere yönelik müfettiş görevlendirilmesi sonrası AKP'de kriz çıktı.

AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, partiye yakınlığıyla bilinen iki market zinciri sahibini isim vererek hedef aldı.

ŞAMİL TAYYAR'DAN BAKAN PAKDEMİRLİ'YE GÖNDERME: KABİNEYE SIZDINIZ!

Öte yandan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda parti içerisindeki iç savaşa yeni bir soluk kazandıran Şamil Tayyar'ın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi hedef aldığı iddia edildi.

Zincir marketlerin kabine ve AK Parti teşkilatlarına sızdığını söyleyen Şamil Tayyar'ın paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu. 

"Tekelleştiniz. Üreticiyi tarlasında, çiftliğinde, işletmesinde kendinize mahkum ettiniz. Rantta zirve yaptınız. Yetmedi. Teşkilatlarımıza, bürokrasiye, kabineye sızdınız. Devam edin. Az bile yaptınız!" ifadelerini kullanan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın daha önce zincir marketlerden birinde görev alan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi hedef alması kulisleri hareketlendirdi. 

İşte o paylaşım:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet'in Atatürk'süz hutbesini eleştirince ifadeye çağrıldı Aday olacak mı yanıt verdi Bir ilkokul çocuğunun Türkçe dersinde verdiği cevap Peygamberin kızıyım dedi 13 milyon TL dolandırdı!