Ana Sayfa
08 Haziran 2021 ( 999 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker açıklamıştı: İade edildi

Sedat Peker'in 6 avukatının iptal edilen pasaportları iade edildi...

Avukat Ersin Barkın, dün yaptığı açıklamada pasaportunun iptal edildiğini belirtmişti. Barkın, “Bir avukatın, salt bir kimsenin avukatı olduğu nedeniyle özgürlüklerine müdahale edecek biçimde idari yaptırımla karşı karşıya kalması, kabul edilebilir değildir” demişti.

ANKA'da yer alan habere göre, Barkın bugün yaptığı açıklamada "Dün gece edevlet sistemi üzerinden baktığımda pasaport bilgilerimin geri geldiğini gördüm. Böylece pasaportlardımızın iade edildiğini öğrenmiş olduk" dedi.

SEDAT PEKER DUYURMUŞTU

Sedat Peker geçtiğimiz günlerde avukatlarının pasaportlarının iptal edildiğini "Bugüne kadar bana avukatlık yapmış olan tüm avukatların pasaportları iptal edilmiştir. Yine hata yapıyosunuz hem de çok büyük hata. İçişleri Bakanlığı koltuğunda gerçekten bir deli oturuyor. Devlet aklı tamamen kaybolmuş durumda" sözleriyle duyurmuştu.

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hayaldi Gerçek Oldu! Tek Odada Yaşam Dönemi... Sabah yazarı Ersin Ramoğlu: "Vergiler nerede diyenlerin soyları belli değildir" Dolar seçimden hemen sonra ne olacak? ABD’li banka açıkladı Mansur Yavaş adaylıktan çekilme şartını açıkladı! Erdoğan'a olay yanıt!