Ana Sayfa
27 Mayıs 2021 ( 2923 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den yeni paylaşım geldi. Konuşacağı tarihi açıkladı

Yurt dışında bulunan ve hakkında organize suç örgütü olduğu lideri olduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'den yeni bir paylaşım geldi. Peker paylaşımında, "Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker'i aldık, Türkiye'ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım. (mecazi anlamda)" dedi.

Youtube üzerinden yayınladığı videolardaki iddiaları Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker yakalandığı iddiaları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peker yaptığı açıklamada yakalandığı hakkındaki söylemlerin sevenlerine korku salmak için olduğunu belirtti.

Peker şunları söyledi; "Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker'i aldık, Türkiye'ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım. (mecazi anlamda)" 


HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Yurt dışında bulunan Sedat Peker’in yayınladığı videolar ülke gündemini sarsarken, bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği Dubai’de olduğu bilenen Sedat Peker hakkında yakalama emri çıkardı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TÜGVA'lıların torpil listesini ortaya çıkarmıştı... Metin Cihan mülakatlardaki torpilin listesini paylaştı Engin Özkoç Erdoğan'a demediğini bırakmadı! "Biz Mustafa Kemal Atatürk'üz sen kimsin?" Candaş Tolga Işık Kadıköy'deki metro saldırganına ne yapılacağını açıkladı! Mesajı okuyanlar ateş püskürdü Sedat Peker'den sosyal medyayı sallayan paylaşım: Z kuşağından bir ricam var