Sedat Peker Süleyman Soylu'ya son mesajını İnci Sözlük'ün paylaşımıyla verdi.

1764 izlenme 13 Haziran 2022
Reklamlar
Deli Çavuş adlı hesaptan da paylaşım yapması yasaklanan Sedat Peker, mesajlarını retweet yaparak sürdürüyor. İnci Sözlük'ün paylaşımını retweetleyen Peker, Süleyman Soylu'ya son mesajını bu paylaşım ile verdi.

BAE'nin Sedat Peker'e yönelik paylaşım kısıtlamalarını sıkılaştırdığı ve Deli Çavuş adlı hesaptan yapılan paylaşımları da yasakladığı bildirilmişti. Yaşanan gelişmeler üzerine Peker, paylaşımlarına başka hesaplardan atılan mesajları retweetleyerek devam ediyor. Peker'in retweetlediği mesajlar arasında İnci Sözlük'ten yapılan paylaşım dikkati çekti. 

İçişleri Bakanı Soylu'nun "Türkiye’de 170 tane terörist kaldı" açıklamasının hatırlatıldığı paylaşımda, Kadıköy’de terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan bir grubun görüntüleri paylaşıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Kadıköy’de terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan bir grup. 

Sayın İçişleri bakanı Türkiye’de 170 tane terörist kaldı dememiş miydi ? Hepsi burada mı?"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB yargı sürecini başlattı! Kanal İstanbul ÇED Raporu’nun iptali için dava açıldı Yaşar Okuyan çıldırdı! "Ananı bellerim desene lan! Allahsız, kitapsız, ş*refsiz..." Fatih Altaylı: Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım Yılmaz Özdil'den Süleyman Soylu'yu kızdıracak paylaşım