Şort giyen genç kıza, yaşlı kadından akılalmaz hakaretler: Allah size cilt hastalığı versin

984 izlenme 21 Ağustos 2023
Reklamlar
Türkiye'de kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan bir videoda, sokakta şortla yürüyen genç kızın yoldan geçen başka bir kadın tarafından hakarete uğradığı anlar yer aldı. "Allah size cilt hastalığı versin, senin pis etini görmek zorunda mıyım?" diyen yaşlı kadına, genç kız ise "Bakma o zaman" diyerek yanıt verdi.

Türkiye'nin bir kentinde sokakta yürüyen genç kız, şort giydiği için yaşlı bir kadının skandal sözleriyle hayatının şokunu yaşadı. Kadının "Allah size cilt hastalığı versin, senin pis etini görmek zorunda mıyım?" dediği duyulurken o anlar anbean kayıt altına alındı.

"PİS ETİNİ GÖRMEK ZORUNDA MIYIM?"

Video paylaşım platformlarından TikTok'ta video paylaşan 2 genç kız, çekim yaptıkları sırada başlarına gelen skandal olayı paylaştı. Sokakta telefonun kamerasıyla video çeken genç kızlar, yaşlı bir kadının sarf ettiği "Allah sizin vücudunuza sedef hastalığı, cilt hastalığı versin. Senin pis etini görmek zorunda mıyım?" sözleriyle neye uğradıklarını şaşırdı.

"BAKMA O ZAMAN"

Sinirlenen genç kız ise yürümeye devam ederek yaşlı kadına yanıt verdi. Ser tepki gösteren genç kız, "Bakma o zaman, sanane" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu İdam Edilmeli Demişti, AKİT TV Muhabiri Çarketti Cumhur İttifakı'nı sarsan anket paniği: AKP yüzde 30'un altında Fatih Portakal bu tweeti attı, mahkemeye verildi Süleyman Soylu feci kazanın nedenini açıkladı