Ana Sayfa
07 Aralık 2021 ( 4634 izlenme )
Reklamlar

Türkİş Başkanı AKP'ye resti çekti: Beklentimiz altında bir rakam olursa katılmayacağız!

Türkİş Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda açıklamalarda bulundu. Atalay, zammın enflasyonu karşılaması gerektiğine dikkat çekti.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 1 Aralık tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdiği ilk toplantının ardından bugün ikinci toplantısını işçi temsilcisi Türkİş'in ev sahipliğinde gerçekleştiriyor.

Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder'in başkanlığındaki toplantıda, işveren tarafını Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), işçi tarafını ise en fazla üyeye sahip konfederasyon olduğu için Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türkİş) temsil ediyor.

Türkİş Başkanı Ergün Atalay komisyonda açıklamalarda bulundu. Atalay'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Ülkeyi yönetenler kısa zamanda önümüze makul bir rakam getirirlerse kısa bir zamanda ortaklaşa imzalarız. Ancak beklentimiz altında bir rakam olursa katılmayacağımızı söyledim. Kamuoyunu fazla meşgul etmenin bir anlamı yok. İnşallah umduğumuz gibi olur.
Arzu ettiğimiz gibi bir rakam önümüze gelmezse acele etmenin anlamı yok

İnsanların mutlu olacağı ve tebessüm edeceği bir rakamla masadan ayrılmak istiyoruz

TÜİK temsilcisi kusura bakmasın enflasyon yüzde 21 deniyor ama gelen zamlar ortada

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trafik polisi aracın arkasındaki Atatürk imzasını sildirdi Habertürk yazarı Fatih Altaylı isyan etti! Bunları biz desek çoktan hain ilan edilmiştik Sedat Peker, iktidarın Suriye politikasıyla zengin olan iki aileyi açıkladı. AKP Esad'la barışmak üzere. Akşener'i kara kara düşündüren harita! İttifak olmadan sadece 1 ilçede seçim kazanabiliyor