Ülkücü Ozan Ünsal'dan hem Bahçeli'ye hem de Erdoğan'a olay şarkı! Sedat Peker'in sözleriyle isyan etti

1153 izlenme 11 Mart 2022
Reklamlar
Ülkücü kimliği ile bilinen Ülkü ve Alperen Ocakları'nın gecelerinde konserlere çıkan Ozan Ünsal, Sedat Peker'in viral olan sözü 'lan bırakkk' ile şarkı yaptı. Ozan Ünsal şarkıda isim vermeden hem AKP Genel Başkanı Erdoğan'a hem de Devlet Bahçeli'ye göndermelerde bulundu.

KRT'den Mutluhan Yıldız'ın haberine göre Ülkücü kimliği ile bilinen, Ülkü ve Alperen Ocakları'nın gecelerinde konserlere çıkan Ozan Ünsal isim vermeden hükümete ve Cumhur İttifakı'na çok sert sözlerle yüklendi. 

Ozan Ünsal yeni şarkısına Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Sedat Peker'in gençler arasında viral olan sözü 'lannn bırakkk' ismini verdi. 

Ozan Ünsal şarkısında, hükümetin gidici olduğunu ifade ederek Cumhur İttifakı bileşeni MHP'ye de göndermelerde bulundu. 

Ozan Ünsal'ın Lan Bırak isimli şarkısının sözleri:

"Eserin sözleri: Ey Türkün başına çoraplar ören,
Yolculuk ne zaman, uyandı merak,
Bil ki artık çoktan geçmiştir süren,
Mahalle yanıyor, siz elde tarak…
Lan bırak! Rükulara yatkın boyun seversin
Tasmalı kurt, yağlı koyun seversin,
Lotu vatan millet, oyun seversin.
Bir cennet vatanı bıraktın çorak,
Lan bırak! Türkten kat kat vergi,
Arap zekâtı, Metelik vermeye yoktur takadı,
Kalksın Türkmenliğin, kadim tokatı
Şu bozuk düzene bir sille vurak!
Lan bırak! Paramız pul oldu, şöhretimiz zul,
Bir koskoca millet bir bozkıra kul,
Nükredit, karın aç, sırtlarda bir çul
Gör yüzlerde fer yok, bahçeler kurak,
Lan bırak! Lan bırak!"

OZAN ÜNSAL KİMDİR?

1986 senesinde doğmuş, İzmir'in Selçuk ilçesinin Gökçealan köyünde çocukluğu geçmiştir. Selçuk Anadolu Lisesi Yabancı Dil bölümünden 2004 senesinde mezun olduktan sonra 2006 senesinde Ege Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuvarına kayıt olmuşsa da 2012 senesinde bu okulu terk etmek zorunda kalmıştır. 2018 senesinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tarih bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. 2019 senesinde ise Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dünyası Sosyal Ekonomik Siyasal İlişkiler dalında yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Sanat hayatına ilkokul yıllarında başlamış, ilk şiirlerini ve bestelerini ilkokulun birinci sınıfında ortaya koymuştur. İlkokul 4. sınıfa devam ettiği 1995 senesinden beri bağlama çalmaktadır. Aktif ideolojik hayatı ise lise yıllarında başlamış, bundan sonra Selçuk, Bornova ve İzmir Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunmuş, Ülkü Ocakları genel merkezinde de 2007 senesinde kısa süre "genel merkez sanatçısı" olarak bulunmuştur. Bundan sonraki yıllarda ise İzmir Alperen Ocaklarında ve Alperen Ocakları Ege bölge başkanlığında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2022 yılı itibariyle Alperen Ocakları Genel Merkezinde sanatçı, Hilal Okçuluk Kulübü ve Zekerya Doğan Kültür Evi derneği yönetim kurulu üyesidir. Ozan Ünsal 2014 senesinde sigarayı bırakmasıyla birlikte spor hayatına başlamış, bisiklet, koşu, ip atlama gibi sporları 2014 yılından itibaren dikkatle sürdürmüştür. 2021 senesinde evlenmiş olup, Bornova'da ikamet etmektedir.

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan'dan Cüneyt Özdemir'in "Bunları AKP'deyken neden söylemediniz" sorusuna yanıt Milli Piyango çekilişinde şüphelendiren görüntüler Türkleri yolda bırakıp Arapları alan taksiciler kamerada BBP lideri Destici: Yargıtay'ın HDP'yi kapatması lazım