AKP'li Antalya belediye başkanının eşine ait olduğu öne sürülen ses kaydı sosyal medyaya düştü

3992 izlenme 09 Haziran 2020
Reklamlar
AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’e ait olduğu öne sürülen ses kaydı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKP'li başkanın eşinden skandal ses kaydı: Senaryoyu kuruyorum...

Antalya Büyükşehir Belediye'nin AKP’li Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’e ait olduğu öne sürülen ses kaydı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu.

Söz konusu ses kaydında Ebru Türel’in, otobüs kartlarını dağıttığı belediye çalışanlarına, CHP’li gibi davranmalarını söyleyerek, ”Senaryoyu kuruyorum, PKK’lılar CHP’lilerin listesinde. Ben bugüne kadar hep CHP’ye oy verdim. Şimdi sandığa gitmeyeceğim” dediği konuşmalar yer alıyor.

Ses kaydının WhatsApp gruplarında dolaştığı ve otobüslerde bu karalama kampanyasını yürütecek belediye çalışanlarından oluşan gruplar kurulduğu söyleniyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bağıra bağıra yardım isteyen Yılmaz Özdil'den korkutan açıklama Cehennem sıcaklarının bindireceği tarih belli oldu Akit TV sunucusu:Toplanıp gazetenin önüne el bombası atalım Süleyman Soylu döneminde kaymakam adayı olarak atandığı ortaya çıktı. 15 Temmuz sonrası ihraç listesinde yer alıyordu