Ana Sayfa
22 Eylül 2023 ( 2796 izlenme )
Reklamlar

AKP'nin kalesinde istifa depremi

AKP'nin kalesi olarak bilinen Ümraniye Belediyesi'ndeki AKP'li 3 meclis üyesi, istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti.

Ümraniye'de, belediyede görev yapan AKP'li 3 meclis üyesi, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan geçiş yapan meclis üyelerine rozetlerini takdim etti.

Ümraniye Belediyesi'nde AKP'li meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Yeni meclis üyelerine rozetlerini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan taktı. Yeniden Refah, cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti.

fatiherbakan.jpg

“PARTİMİZE KATILIMLAR HIZLA DEVAM EDİYOR”

Fatih Erbakan, X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden konuyla ilgili fotoğraflı bir paylaşım yaptı. Erbakan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Ümraniye AK Parti Belediye meclis üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti’den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık.

Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah.”

erbakan.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın eski doktorundan flaş ifadeler Özgür Demirtaş işine geldiği yeri çevirip deprem paylaşımı yapan Hilal Kaplan’a Allah senin de belanı versin Fatih Altaylı Bozkurt felaketi sonrası açıkladı: Beraber koşuyoruz uçuruma Altaylı çok sert çıktı: "Keşke bir de tarağı olsaydı ülke yanarken..."