Ana Sayfa
08 Ağustos 2022 ( 3452 izlenme )
Reklamlar

AKP’ye geçeceği söylenen Teğmen Çelebi açıklama yaptı. Barış Yarkadaş için hakarete varan sözler söyledi. Çelebi’den Cumhur İttifakı çıkışı

AKP’ye geçeceği iddiaları gündeme gelen Mehmet Ali Çelebi Twitter hesabından açıklama yaptı. Mehmet Ali Çelebi, AKP’ye geçeceği iddialarını gündeme getiren Barış Yarkadaş’a çok sert tepki gösterdi.

CHP’den ve Millet Partisi’nden ayrıldıktan sonra bağımsız milletvekili olarak görevine devam eden eski pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi AKP’ye katılacağı iddialarının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

AKP’ye geçeceği iddialarını gündeme getiren Barış Yarkadaş’a hakarete varan sözlerle tepki gösteren Çelebi, Yarkadaş için "HDP sevici" ve "Gazeteci bozuntusu" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Çelebi’nin açıklamaları şu şekilde:

"Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden,
linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız.
Ben Silivri’de neredeysem hala ordayım,
sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile iş birliği yapanlardır!
Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim.
Söylediklerimin arkasındayım.
Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz.
FETÖPKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli.
Cumhur, bu konularda tutarlı.
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Var olsun Yüce Türk Milleti!"


Çelebi, Barış Yarkadaş için ise şu ifadeleri kullandı:

"Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu... Gazeteci bozuntusu @barisyarkadas bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..."




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Partili Bedri Yaşar öyle bir şey söyledi ki... Bakan Zehra Zümrüt Selçuk çok sinirlendi Kanal İstanbul yapılmalı mı? Katılımcıların yüzde 72,4'ü... AKP’ye oy verip pişman olan avukattan tartışma yaratacak açıklama. AKP’nin dininden değilim artık CHP’yi hedef gösteren Erdoğan’a Kılıçdaroğlu’ndan ağır yanıt