Ana Sayfa
06 Şubat 2021 ( 1700 izlenme )
Reklamlar

BMW'si olan adam Boğaziçili Şeyma Altundal'ın ayakkabısı ile dalga geçti.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof.Dr. Melih Bulu'nun rektör atanması sonrasında başlayan protestolara katılan öğrencilerden biri olan Şeyma Altundal hakkında sosyal medya çirkin bir paylaşım yapıldı. Birol Binay isimli bir kullanıcı, Boğaziçili Şeyma Altundal'ı aşağılayıcı bir paylaşımda bulunarak, "Şu insan artığına bak ya. Ayağında ayakkabı yok kalkmış rektör istifa diyor" dedi. Söz konusu paylaşıma binlerce tepki yağdı.

Boğaziiçi Üniversitesi'ne atanan Rektör Melih Bulu'yu protesto edenlerden biri Şeyma Altundal adlı öğrenciydi. Gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Ancak Altundal hakkında bazı çevreler sosyal medyada linç kampanayası başlattı.

Birol Binay isimli bir kullanıcı, Boğaziçili Şeyma Altundal'ı aşağılayıcı bir paylaşımda bulunarak, "Şu insan artığına bak ya. Ayağında ayakkabı yok kalkmış rektör istifa diyor" dedi. Söz konusu paylaşıma binlerce tepki yağdı. "Şeyma'nın ayakkabısı" Twitter'da gündem oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Erdoğan Halktan Alıp Onlara Veriyor, Felaket Yeni Başlıyor" Türkiye'de siyasetin geldiği son nokta: MHP'li başkan İYİ Partili başkana zarf içinde salatalık gönderdi Erdoğan'ı Desteklemeyenleri İmansız İlan Etti! Prof. Sözbilir'den o il için 7 büyüklüğünde deprem uyarısı