Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 1440 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ı Desteklemeyenleri İmansız İlan Etti!

Erzurum’da kurulan Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diye açıklama yaptı.

Erzurumekspres’te yer alan habere göre, Erzurum’da Kanaat Önderleri Derneği adı altında kurulan ve kendilerine kanaat önderi denmesini isteyen bir gurup geçtiğimiz günlerde Erzurum Basının rağbet etmediği bir basın toplantısı düzenledi.

Derneğin başkanı 72 yaşındaki İbrahim Özmen’in toplantı esnasında söylediği sözler herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Toplantıda konuşan Özmen, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" dedi.

“EN ÇOK ERDOĞAN’A ZARAR VERİYOR”

Özmen'in sözlerini skandal olarak niteleyen vatandaşlar, " Bu ifadeler en çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zarar veriyor. Bir muhalifin imanını sorgulamak, bu zatın ne haddine? Bu yaptığı Erdoğan'a destek değil köstektir. Adına güya Kanaat Önderi diyen bu zatın bunu bilinçli yaptığını düşünüyoruz. Dolayısıyla bu zata en büyük tepkiyi AK Partililerin ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verenlerin göstermesi gerekiyor. Bu zata Erzurum'da kim kanaat önderi diye kıymet veriyorsa çıksın konuşsun" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan çok sert esti: Bana masal anlatma Erdoğan Fatih Altaylı'dan Büyükekşi'ye sert sözler 'Utanç verici başkan yatağın altına saklanmış' İstifa Eden Muharrem İnce CHP'ye Verdi Veriştirdi! Sinan Oğan'ın Erdoğan’a destek kararının perde arkasından bakın kim çıktı. Çok konuşulacak iddia