Çocukların açmaya gelen zam hesabı seyreden herkesi ağlattı.

986 izlenme 15 Temmuz 2022
Reklamlar
Vatandaşlar her gün art arda gelen zamlara isyan etmeye devam ediyor. Küçük bir çocuğun açma zammına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni asgari ücret 5 bin 500 lira. Art arda gelen gıda, akaryakıt zamları; ödenemeyen kira, fatura bedelleri vatandaşların belini bükmeye devam ediyor.

İktidar kanadından ekonomik krize çözüm önerileri gelmezsen; daha önce "vatandaşı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün söylediği 'enflasyonu 15 Temmuz darbe girişiminin devamı olarak görüyoruz' sözleri dikkat çekti.

Zengin ile fakir arasındaki makas giderek açılıyor. Vatandaşlar fiyatı zamlandığı için 'elveda açma' diyerek video çeken küçük çocuğun isyanını konuşuyor.

İşte küçük çocuğun izleyenleri duygulandıran 'açmaya zam' tepkisi

"Bu benim son açmam olabilir. Elveda diyorum açmama"

"Fırına gittim açma aldım. yine zam gelmiş eskiden 3 liraydı 3,5 olmuş. 4 liraydı 4,5 olmuş arkadaşlar. 1 gün açma aldım. şimdi arkadaşlar yarın olacak bildiğin pahalı olacak arkadaşlar. Çok kızıyorum. Yarın da bayram. Çok pahalanmış. Hele simit alamadım açma alabildim. Simit de alırsam param biter dedim. Çok pahalıydı arkadaşlar. O yüzden almadım. Çayım da burada. Bu benim son açmam olabilir. Elveda diyorum açmama. Son kez yiyeceğim bir daha da yemeyeceğim. Pahalanmış arkadaşlar"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray tutuklanmasını emretti. Kazım Karabekir'in sözleri tüylerinizi diken diken edecek. İçeri bir grup askerle Kazım Karabekir Paşa girdi AKP'li vatandaştan 'Yeni Türkiye' örneği: Eskiden haciz geliyordu, şimdi sağlıkçıyı dövüyoruz Cem Uzan'dan Bahçeli'ye çok sert çıkış: Kılına dokunamazsınız Türkiye'nin tepki yağdırdığı Çorumlu kadının kim olduğu ortaya çıktı!