Ana Sayfa
10 Temmuz 2021 ( 3528 izlenme )
Reklamlar

Çok konuşulacak iddia! 2 gün önce orayı gizlice ziyaret etmiş

Süleyman Soylu'nun Erdoğan'dan 2 gün önce neden Diyarbakır'a gittiği ortaya çıktı

Halk TV ekranlarında yayımlanan "Perdenin önü arkası" programına konuk olan gazeteci İpek Özbey, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Diyarbakır'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Halk TV ekranlarında yayımlanan "Perdenin önü arkası" isimli programda Süleyman Soylu hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya atıldı.

Özbey, Süleyman Soylu'nun Diyarbakır annelerine "Erdoğan'a beni övün" dediğini söyledi.

Özbey'in açıklamalarından ilgili bölüm şöyle:
"Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi konuşulmaya başlandı. Bana dendi ki iki gün önce Süleyman Soylu gizlice Diyarbakır'a gitti, basına haber verilmedi. Hiçbir fotoğrafının çekilmesine izin verilmedi ve bu sabah geri döndü denildi.

Sonra "Süleyman Soylu Ankara'ya gitti ama daha sonra Erdoğan'ın uçağı ile Diyarbakır'a geldi." denildi. O arada neden gidildiğini bilmiyorum. Orada Diyarbakır anneleri ile konuşmasında "Beni Erdoğan'a övün" dediği söyleniyor."

fjhfhjf.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Saray'a daha fazla yük olma" diyerek, Bülent Arınç'a kapıyı gösterdiler! Erdoğan 14 Mayıs Gecesi Bakın Ne Yapacak Şok Bilgiler Cem Uzan Açıklıyor DW Türkçe'den Sinan Ateş iddiası: Suikast MHP Genel Merkezine uzandı AKP'li vekil ağzından kaçırdı. Flaş 'erken seçim' açıklaması