Cumhur İttifakı’nı bitirecek Bahçeli videosu! Yok artık diyeceksiniz

2682 izlenme 22 Mart 2022
Reklamlar
Son aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinden ayrılmayan adeta AK Parti mensubu gibi hareket eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çok bilinmeyen bir videosu ortaya çıktı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ittifak ortağı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması halinde Türkiye’de çok ciddi problemlerin doğacağını açıkladığı görüntüler ilk defa dinleyenleri adeta şok etti.

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son konuşmalarında Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu üzerine basa basa söylese de geçmişte siyasi rakip olarak gördüğü Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının ülkeyi nasıl bir felakete sürükleyeceğini açık yüreklilikle dile getirdiği bir videosu daha patladı.

ERDOĞAN’IN CUMHURBAŞKANI OLMASINA TÜRK HALKİ İZİN VERMEYECEKTİR

Devlet Bahçeli siyasi istikbali için AK Parti’yi kullanmaktan geri durmuyor. Son aylarda AK Parti’nin bir neferi gibi hareket eden Bahçeli geçtiğimiz yıllarda Erdoğan’ı yerden yere vurmuş.


 İşte Bahçeli’nin çok bilinmeyen o videosundaki sözleri:

Aday Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde Cumhuriyet ölümcül yara alacak, Türk tarihi makas değiştirecek, millet bölücülüğün kafesine hapsedilecektir. Aday Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması, Sevr taraftarlarının 94 yıl sonra Çankaya çıkması demektir. Aday Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması, İzmir'de denize dökülenlerin hesap sormak üzere tekrar ayağa kalkması, Çanakkale'de püskürtülenlerin bir kez daha şanslarını denemeleri demektir. Ve aday Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması, PKK'nın, HDP'nin, Türkmen katillerinin, Müslüman canına kast edenlerin, Türk hasımlarının, Barzani'nin, IŞİD'in, BOP'un, Haçlı emellerinin, El-Kaide'nin, Boko Haram'ın, Taliban'ın, yolsuzluk çetelerinin Çankaya'yı mesken tutması anlamına gelecektir. Türk milleti, böyle bir bozguna elbette izin vermemelidir, inancım odur ki vermeyecektir."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya’dan flaş karar! 1 milyon Türk’ün vatandaşlığı iptal ediliyor Aracınız yanabilir Akit TV'de iftar için cinsel ilişki önerisi İBB'nin iki seçim arasında 524 aracı iade ettiği ortaya çıktı