Cüneyt Arkın'dan muhabirin elini ayağına dolaştıran sözler

1941 izlenme 20 Eylül 2021
Reklamlar
Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, "Gençleri nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine İHA mikrofonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arkın'ın "Saraylar yapıyoruz, neden yurt yapmıyoruz?" ifadelerini kullanması üzerine muhabir konuyu değiştirmeye çalıştı.

Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı “Efsaneler” belgeselinde yer alan Cüneyt Arkın gösterime katıldı. Filmin Feriye Sineması’nda yapılan gösterimine katılan usta oyuncu Cüneyt Arkın, muhabirin sorusu üzerine İHA mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhabirin "Gençleri nasıl buluyorsunuz?" diye sorduğu Arkın şunları söyledi:

"Gençlerimizi ne yapıp edip belli bir düzeye kavuşturmamız lazım. Ya burs alıyor borçlanıyor çıkar çıkmaz iş bulmadan borcunu öde diye bastırıyoruz çocuğa. Üniversiteye gelecek yurt meselesi. Yatacak yeri yok. Üniversitedeyken ben de yaşadım bu sorunu. Kaç yıl oldu hala bir şey değişmemiş. İki tane yurt yapmak... Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz ya..."

Arkın'ın sözleri üzerine muhabirin "Şimdiki sanat dünyasını nasıl buluyorsunuz?" sorusuyla konuyu değiştirmeye çalışmasına Arkın, "Boşver ya" diyerek yanıt vermedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ün partilerinde büyük deprem! İstifa edip hangi partiye katıldılar Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yarın TÜİK'in açıklayacağı enflasyon oranını paylaştı Oyuncu Şevket Çoruh'a da deprem soruşturması açıldı Meteoroloji uyarı raporları arka arkaya açıklandı. Saati belli oldu