Didem Arslan açtı ağzını yumdu gözünü ‘O köpeklere sahip çıkın’

1276 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Show TV'de program yapan Didem Arslan Yılmaz, diğer kanallardaki rakiplerine ateş püskürdü.

Konuklarının telefonla arandığını söyleyen Didem Arslan Yılmaz, "Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın. Ahlaksız, namussuz, vicdansız insanlar onlar. Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum" dedi.

Oldukça sinirlenen Yılmaz, elinde kayıtlar olduğunu ve gerekirse deşifre edeceğini de açıkladı.

CANLI YAYINDA RAKİPLERİ HAKKINDA ÇOK SERT SÖZLER

Konuklarının telefonla aranarak rahatsız edildiğini ifade eden Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında ateş püskürdü.

"ÇOK AHLAKSIZCA SUÇLAMALARDA BULUNUYORLAR"

Oldukça sinirlenen Yılmaz "Şimdi bizim yaptığımız programlar gibi başka programlar da var. O programlarda çalışan bazı arkadaşlar, onlar kendilerini biliyorlar. Bizim programa katılan kişileri arayıp, programı kötülüyorlar, beni kötülüyorlar. Programla ilgili olarak da ağıza alınmayacak, çok ahlaksızca, namussuzca ve şerefsizce suçlamalarda bulunuyorlar" dedi.

"BİR DAHA BENİM YAYINIMDAKİ KONUKLARI ARARSANIZ..."

Didem Arslan Yılmaz, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Aynısını size iade ediyorum. Siz gazeteci olamazsınız. Siz kumpasçısınız, ahlaksızsınız, vicdansızsınız, namussuzsunuz. Biz burada namusumuzla çalışıyoruz. Ben 30 yıllık gazeteciyim ve gazetecilik etikleri çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. RTÜK çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın lütfen, onlar gazeteci değil çünkü. Ahlaksız, namussuz, vicdansız insanlar onlar. Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum. Bir daha benim yayınıma gelen konukları arayıp, onları rencide edersen seni bu ekranlarda deşifre edeceğim. Elimde kayıtlar var, bunları ekranda göstereceğim. Hodri meydan ya herro ya merro!"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızından radikal karar: Başını açtı Polisin durdurduğu araçtan atlayıp İzmir'e dağıldılar. Ülke yol geçen hanına döndü Habertürk canlı yayınından Kemalistler tartışması Feyzioğlu: Hiçbir Zaman Gizlemedim...