Dünyanın en sakin haber spikeri Zafer Arapkirli canlı yayında çılgına döndü.

2806 izlenme 10 Şubat 2021
Reklamlar
Boğaziçili öğrencileri tehdit eden Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’a bir tepkide gazeteci Zafer Arapkirli’den geldi. Arapkirli, “Buradan sayın Cevdet Kılıç’a seslenmek istiyorum. Cevdet bey, dur nereye kaçıyorsun. Yazdın, sildin, kaçıyorsun. Hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Tehdidi savuruyorsunuz. İnsanları köşelerde karanlıklarda kıstırıp kafasına odunu indiriyorsunuz. Ondan sonra kuyruğunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz” dedi.

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu’yu protesto eden öğrencileri tehdit eden Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’a tepkiler dinmiyor.
 
Cevdet Kılıç’ın tweetine gazeteci Zafer Arapkirli de KRT ekranlarında sunduğu ana haber bülteninde tepki gösterdi. “Eğer delikanlıysan o tweeti tekrar yaz. Tekrar açıkça tehdit et” diyen Arapkirli, şu ifadeleri kullandı:

Prof. Dr. Cevdet Kılıç kimliği doğru. Sahte bir hesaptan söz etmiyoruz. Gerçek bir kişi ve sözüm ona bir akademisyen. Öğretim üyesinin tweetinde, “mısınız” “misiniz”leri ayırmamasını, Türkçe özürlerini bir kenara bırakıyorum.

Böyle kabadayı bir tehditte. Buradan sayın Cevdet Kılıç’a seslenmek istiyorum. Cevdet bey, dur nereye kaçıyorsun. Yazdın, sildin, kaçıyorsun. Dur kaçma karanlığa sesleniyorum. Karanlığa kaçtın. O tweeti yazıp silip sonrada karanlığa kaçıyorsun. Kaçmasana gel dinle cevabımızı. Gel dinle demokrasiden yana olanların insan gibi insanların cevabını.

Hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Tehdidi savuruyorsunuz. İnsanları köşelerde karanlıklarda kıstırıp kafasına odunu indiriyorsunuz. Ondan sonra kuyruğunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz.

Çocukları neyle tehdit ediyorsun. Gidip çocukları akademisyenleri dövmekle mi tehdit ediyorsun. Neymiş bir gece gelip işi bitirip gidermiş. Sen nasıl bir hocasın. Sen nasıl bir öğretim üyesisin. Seni kim profesör yaptı, sana orada kürsü verdi. Kim hoca diye senin üzerine cübbe giydirdi.

Cevdet Kılıç hocaya sesleniyorum. Eğer delikanlıysan o tweeti tekrar yaz. Tekrar açıkça tehdit et. Öğrencilerde sana gereken cevabı versinler. Yok öyle karanlıkta duvara yazı yazıp karanlıkta sokak arasından sıvışıp gitmek.

Cevdet Kılıç’ın tweeti şöyleydi:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'tan koronavirüs açıklaması Yılmaz Özdil Rabia işareti yaparak Fransız bayrağı yakanlara müjdeyi verdi Ünlü anketçi Kemal Özkiraz seçimde olacakları açıkladı Mansur Yavaş'ın konuşması Erdoğan'ı çileden çıkaracak: Ağzını gere gere...