Edirne'de "Sosyete Pazarına" Bulgar ve Yunan akını: Burada her şey sudan ucuz

187 izlenme 18 Şubat 2022
Reklamlar
Bulgaristan vatandaşları sabahın erken saatlerinden itibaren yeniden "Sosyete Pazarı" olarak da bilinen Edirne Ulus Pazarı'na akın etti. Türk vatandaşlarının fahiş fiyatlardan dert yandığı dönemde, paraları TL karşısında değerlenen Bulgarlar, Türkiye'nin ucuz olduğunu belirterek tüm ihtiyaçlarını buradan karşılıyor. Alışveriş için Edirne'ye gelen Bulgarlar, "Bulgaristan pahalı burada her şey sudan ucuz." diyerek çarşı ve pazarlarda ne var ne yok alıp ülkelerine geri dönüyor.

Bulgaristan ve Yunanistan vatandaşları sabahın erken saatlerinden itibaren yurda sınır kapıları olan Kapıkule ve Pazarkule'den giriş yaparak alışveriş için "Sosyete Pazarı" olarak da bilinen Ulus Pazarına ve çarşıdaki merkezi yerleri doldurdu. Türk vatandaşlarının fahiş fiyatlardan dert yandığı dönemde, paraları TL karşısında değer kazanan Bulgarlar, tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karamollaoğlu, seçim için tarih verdi Suriyeliler için genel af çıkınca Tanju Özcan bombayı patlattı Kılıçdaroğlu: "Her şeyi yapabilirler" AKP birinci olduğu Hatay'ı kaptırdı