Ana Sayfa
16 Kasım 2023 ( 1077 izlenme )
Reklamlar

Engin Polat, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler kime mesaj verdi? Yukarı bakarlar

Kara para aklama iddiaları nedeniyle son dönemde fenomen isimlere yönelik operasyonlar ve tutuklamaların ardından dikkat çeken bir ayrıntı merak konusu oldu.

Son dönemde çetelere yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken, kara para aklama iddiaları nedeniyle fenomen isimlerin de başı fena halde dertte. Yoksulluktan lüks yaşama hızlı geçiş, pahalı arabalar, lüks yaşamlar, altın varaklar, umreden çekilen fotoğraflar ve güzellik merkezleri etrafında gelişen bu yaşam biçimi fenomenleri faka bastırdı.

ekrangoruntusu20231116200108.png

FENOMENLER MERCEK ALTINDA

Dilan Polat ve Engin Polat ile başlayan kara para aklama iddiaları birçok farklı fenomen ismin yaptığı paylaşımlar, bu iddialarla ilgili gözleri bu şahıslara çevirdi.

ekrangoruntusu20231116200213.png

Son olarak Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklanarak cezaevine nakledildi.

Yine bugün Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler de tutuklandı.

ekrangoruntusu20231116200219.png

NAKİL SIRASINDA YUKARI BAKMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Dikkat çeken nokta ise bu isimlerin cezaevlerine nakilleri sırasındaki ilginç hareketleri oldu. Önce Engin Polat sonra da Nihal Candan. İki isim de nakil sırasında kameraların kendilerini çektiği esnada yukarı baktı. Engin Polat'ın da Nihal Candan'ın da yukarı bakması 'farklı yerlere bir mesaj mı gönderiyor' sorusunu akıllara getirdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Japon deprem uzmanından İzmir'e uyarı: 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor Fatih Altaylı Suriyelilerle ilgili can alıcı soruyu sordu AKP ve MHP’den Mansur Yavaş’a kredi ambargosu İşte CHP'nin CNN Türk'ü Boykotunun Sebebi!