Ersan Şen Mansur Yavaş’ın karşısında kazanacak aday diye bakın kimi açıkladı. Herkes şaştı kaldı

1619 izlenme 04 Ağustos 2023
Reklamlar
Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçim öncesinde, Ersan Şen, Mansur Yavaş karşısında kazanabilecek tek adayı açıkladı.

Bir televizyon programında yerel seçimler öncesinde İsmail Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığı için ismi geçen Mehmet Özhaseki hakkında "Özhaseki Kayserili. Ve o, duvara çarptı. Özhaseki, Mansur Yavaş'a göre daha kötü bir belediye başkanlık deneyimine sahip değil" ifadelerini kullandı.

Bu sırada araya giren ceza hukukçusu Ersan Şen söyledikleriyle stüdyoda da izleyenlerde de büyük şaşkınlık yarattı. Sunucu Serap Belovacıklı'nın Şen'e şaşkınlık içinde bakışı dikkatlerden kaçmadı.

‘YAVAŞ KARŞISINDA KAZANACAK TEK ADAY VAR’

Ersan Şen, "Yavaş'ın karşısında kazanacak tek aday var" deyip Ankara'da en uzun görev yapan belediye başkanı olma unvanını taşıyan Melih Gökçek'in ismini verdi ve şöyle ekledi:

"Yine aday olsa yine kazanır. Onun dışında Yavaş kazanır Ankara'da."

screenshot-2.png

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye onu konuşuyor: Yaşlı amcadan duygulandıran Atatürk dersi! Erzurum'da Atatürk'e hakaret eden dönerci tutuklandı 67 yaşındaki adamın oyununu pazarcı bozdu Z kuşağı kime oy vereceklerini açıkladı. 51 ili kapsayan anket yapıldı. Hangi parti birinci hangi parti ikinci oldu