Eski AKP'li yurttaş Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi!

1256 izlenme 28 Mart 2021
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’da esnafın sorunlarını dinledi.

İŞSİZ GENCE: “SANDIK GELECEK DERSİNİ VERECEKSİNİZ”

Kılıçdaroğlu kendisine işsiz olduğunu söyleyen gence, “Size istihdam yaratılması lazım. Sosyal devletin görevlerinden birisi budur. Sizden isteğim, sandık gelecek ve dersini vereceksiniz” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu bir balıkçı ile de sohbet etti. Kılıçdaroğlu’nun “Balıklar nereden?” sorusuna balıkçı, “Karadeniz. Bu sene az olduğu için biraz pahalı. Vatandaşın da alım gücü zayıf olduğundan” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’nun nasıl olduğunu sorduğu kahvehaneci ise dertlerinin ve sıkıntılarının çok olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

“Bende oyun yok. Ben sadece esnaf çay ocağıyım. Dışarı esnafım kurtarıyor. Geçinmeye çalışıyoruz başkanım. Esnafa müşteri gelecek ki biz çay satalım. Ramazan’da büyük ihtimal komple kapatacağım. Eskiden akşamları açıyordum. Bu yasaklar devam ederse açamayacağız. Bir emekli maaşı var, 2 bin lira. Onunla geçinmeye çalışacağız ne yapalım. Sıka sıka.” 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bekçiye kızdı, ''Bunlar maske değil'' diyerek maskeyi yırtıp attı Süleyman Soylu feci kazanın nedenini açıkladı CHP'li Başarır'dan Melih Gökçek'li Vahap Seçer tepkisi... "Gökçek'e soruşturma yok, iki köpeğin havlamasına var" Cumhurbaşkanı maaşına yüzde 9 zam