Ana Sayfa
23 Haziran 2021 ( 1904 izlenme )
Reklamlar

Fatih Altaylı’dan AKP'li isme: Şerefsizlik yapma yaratık

Habertürk yazarı Fatih Altaylı kendisine yönelim imalı paylaşımda bulunan AKP Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir'e çok sert sözlerle karşılık verdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ile AKP Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir arasında sosyal medyada sert bir tartışma yaşandı.

AKP’li Cemile Taşdemir Twitter’dan Fatih Altaylı'ya gönderme dolu bir mesaj paylaştı.

Taşdemir, "Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk" ifadelerini kullandı.

Altaylı bu mesaja yanıt olarak paylaştığı mesajda "Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın" dedi.


Altaylı’nın bu mesajına Taşdemir, "Belli konulardaki suskunluğunu sordum ama gelen cevap bu. Medeniyetten nasibini almamış barbar bir yaşam formu bile bir kadınla nasıl konuşulmayacağını bilir. Bu hakaretlerin sebebi suçluluk psikolojisi mi? Hadi var mısın mal varlıklarımızı ortaya koyalım" diye yanıt verdi.


AKP’YE OY VERMEYEN VATANDAŞLARA HAKARET ETMİŞTİ

AKP'li Taşdemir, AKP’ye oy vermeyen vatandaşlara ilişkin paylaştığı mesajda “CHP’lilere akılsız, İYİ Partililere ülküsüz, Saadet Partililere imansız, HDP’lilere de vatansız” demişti. Bu ifadeler AKP Denizli İl Başkanı Necip Filiz tarafından da tepkiyle karşılanmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Özkiraz’dan Ahmet Hakan’a kavga çıkaracak sözler: Ayakkabı numarası IQ’sundan büyüktür. Ahmet Hakan Tarkan’ın Atatürk’ten yana duruşunu eleştirmişti Konya'da ilköğretimli çocuklar, 'Çok yaşa Tayyip dede' şarkısı söyledi. Türkiye'ye gelen turist fiyatları görünce şok geçirdi: Bu insanlar nasıl yaşayacak Saray'da buz gibi anlar.. Erdoğan ile Karamollaoğlu arasındaki görüşmede dikkat çeken detay