Ana Sayfa
25 Mart 2020 ( 210 izlenme )
Reklamlar

Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması! "Bulgulara rastlandı"

Fenerbahçe SK, "Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID19) bulgularına rastlanmıştır." ifadelerini kullandı!

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımından bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid19) bulgularına rastlandığını açıkladı. Bu konu ile ilgili henüz isim verilmezken açıklama resmi internet sitesinden yayınlandı.

**İŞTE O AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan koronavirüs testi sonrasında bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında yeni tip koronavirüs (COVID19) bulgularına rastlandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID19) bulgularına rastlanmıştır.
Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir."

ET9PpoVWAAAMPDD

EROL BULUT'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Erol Bulut: "Yeni tip koronavirüs (Covid19) bulgusuna rastlanan Fenerbahçe Futbol A takım oyuncusu ve sağlık heyeti çalışanına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Özlem Gürses, kendisini t*ciz eden erkeği canlı yayında ifşa etti CHP'li belediye başkanından takdir toplayan karar Trump: Çok az ülkenin gördüğü türden yaptırımlar uygularız Dolarda yaklaşan fırtınayı haber verdiler