Ana Sayfa
12 Temmuz 2020 ( 789 izlenme )
Reklamlar

Gazeteci yazar Celal Eren Çelik açıkladı… Büyük iddia… Atatürk Havalimanı Katarlılara mı satıldı?

Gazeteciyazar Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanı’nın Katarlılara satıldığını iddia etti. Gazeteci Çelik, söz konusu paylaşımında, “Ey AKP iktidarı, milleti Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı'nı Katarlılara sattığınız doğru mu?” diye sordu.

Korona virüs salgını nedeniyle ki piste salgın ve afet durumlarında kullanılması amacıyla hastane inşa edilen Atatürk Havalimanı hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı.

GazeteciYazar Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Gazeteci Çelik, “Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı'nı Karatlılara sattığınız doğru mu? Bana Katar'dan gelen bilgi bu şekilde...” dedi.

 “Soruyorum ve cevap bekliyorum” diyen gazeteci Çelik’in paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Ey AKP iktidarı,milleti Ayasofya ile meşgul ederken Atatürk Havalimanı'nı Karatlılara sattığınız doğru mu? Bana Katar'dan gelen bilgi bu şekilde...
 
Soruyorum ve cevap bekliyorum...”

cellau.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız' sorusuna yanıt Z kuşağıyla anket yapıldı, sıralama komple değişti! Motorine yine büyük zam geldi Tüm dünyayı korkutan haber geldi. Norveç’ten gelecek Cebeli Tarık üzerinden Türkiye’ye ulaşacak