Ana Sayfa
06 Ocak 2023 ( 2379 izlenme )
Reklamlar

Zafer Arapkirli'den Hadi Özışık'ı utandıracak kira yanıtı

KRT TV programcısı Zafer Arapkirli, "Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış…" diyen İnternet Haber'in sahibi Hadi Özışık'ı utandıracak bir yanıt verdi. Arapkirli, "Ben doğduğumdan beri kirada yaşıyorum Hadi. Ölmüyor insan." dedi ve paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.


Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık reklamların kesildiğini kendisinin ve kardeşi Süleyman Özışık'ın zor durumda olduğunu anlattı. 

Özışık, "Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?" dedi.

KRT TV programcısı Zafer Arapkirli, Özışık sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi. Arapkirli, "Kardeşim 19 aydır kirada yaşıyor" diye feryat ediyor. 

Ben doğduğumdan beri kirada yaşıyorum Hadi. 
Ölmüyor insan. 
Merak etme Hadi. 
Biraz da Süleyman tatsın yoksulluğu.
Onurumuzla kiracıyız
Ayıp değil." diye yazdı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meral Akşener’in çağrıda bulunduğu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama Şahlanan Ekonomide Faturalara 35 Kez Zam Başkanlık Sisteminin Sonucu: Fakirleştik Fatih Altaylı’dan AKP'li isme: Şerefsizlik yapma yaratık