Gece yarısı genç kadının kapısına dayandılar: Hapisten yeni çıktık, evi hemen boşalt

660 izlenme 16 Aralık 2023
Reklamlar
Cezaevinden yeni çıktıklarını belirten 3 şahıs, gece yarısı kapısına dayandıkları genç kadını evinden çıkarmaya çalıştı. Kimliği belli olmayan şahıslardan biri, "3 senedir hapishanedeyiz, yeni çıktık. Kiranı, depozitonu vereceğim evi boşalt" derken, kadın korku içinde duruma itiraz etti.

Gece saatlerinde bir kadının penceresinin önüne giden 3 erkek, evin kendilerine ait olduğunu iddia ederek kadının hemen ertesi gün evden çıkmasını istedi.

"BİNANIN SAHİBİ BİZİZ, EVDEN ÇIK"

Genç kadının kapısına dayanan şahıslardan biri, "Bu binanın sahibi biziz. 3 senedir hapishanedeyiz, yeni çıktık. Kiranı, depozitonu vereceğim. Tapu da benim, evimizden çık" diyerek, evin boşaltılmasını istedi.

KORKA KORKA İTİRAZ ETTİ

Kadın ise korkulu bir sesle kapısına dayanan şüpheli kişilere itiraz etti ve evi boşaltmayacağını söyledi. Videonun nerede çekildiği ve kadının durumu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'HDP'yi Mumla Arayacağız, Arap ve Afgan Partileri Geliyor' ABD'den 29 Ekim'de büyük düşmanlık 'Benzin ve Motorinin litresi 46 lira olacak' deyip, tarih verdi Saray'dan Whatsapp hamlesi