Geliyor gelmekte olan. Kılıçdaroğlu'ndan gündem yaratan video

771 izlenme 09 Eylül 2021
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyada gençlere yönelik çarpıcı bir video yayınladı. Video kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan gençlere seslendi ve iktidara geldiklerinde gençlerin en çok dert yandığı konu olan torpil meselesini ortadan kaldıracaklarını söyledi. 

"Hiç kimsenin hakkını hukukunu birilerine yedirmeyeceğiz. Torpili sonlandıracağız" diyen Kılıçdaroğlu konuşmasını "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında torpilsiz bir dünya olacak" şeklindeki sözleri sürdürdü.

Kılıçdaroğlu yayınladığı videoyu şu sözlerle paylaştı:

Gençlerimize verdiğim, ilk 6 ayda 6 vaadimden biri de kamuda torpille mücadele üzerineydi. Bu mücadele öyle yumuşak bir şekilde olmayacak sevgili gençler; katalog suç tanımıyla cezaya tabi olacak. Torpili kamunun tarihinden sileceğim. Gençler, geliyor gelmekte olan. Az kaldı…

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kadıköy'de ehliyetsiz çıkan bu kadını konuşması viral oldu: Mehmet abiyi tanıyor musunuz siz? Ararım yığarım buraya Ankara'da bir imam camiden Mansur Yavaş'a böyle seslendi "Bu bir işgal planıdır" Sabah Gazetesi yine hükümeti eleştirdi. Hayırdır inşallah