İBB'den arıza iddialarına görüntülü yanıt! İstanbul'da metro merdivenlerine sabotaj kamerada

660 izlenme 01 Eylül 2023
Reklamlar
İstanbul'da metro merdivenlerinin sürekli olarak arızalandığı iddiası sıkça dile getirilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayınladığı bir videoyla yaşanan sıkıntıların arıza değil sabotaj kaynaklı olduğunu gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülerde, iki kişinin Gayrettepe istasyonundaki yürüyen merdivenlerin düğmesine basarak kasıtlı olarak sistemi kapattığı anlar yer aldı.

İstanbul metrosunda iki kişinin, Gayrettepe istasyonundaki yürüyen merdivenleri kasıtlı olarak bozduğu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

"SABOTAJ YAPAN KİŞİLER KAMERAYA YAKALANDI"

İBB Haber'in sosyal medya hesabından dün paylaşılan videoda, "Metronun yürüyen merdivenlerine yönelik sabotaj yapan kişiler kameraya yakalandı. Bugün saat 16:10'da Gayrettepe'de M2 metro hattında güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüleri yayınlıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İBB'den arıza iddialarına görüntülü yanıt! İstanbul'da metro merdivenlerine sabotaj kamerada
"ARIZA DEĞİL SABOTAJ VURGUSU"

Son dönemde metro ve yürüyen merdivenlerin sürekli olarak bozulduğu iddiaları ortaya atılırken, İBB iddialara yanıt olarak paylaştığı video ile yaşanan sıkıntının sabotaj kaynaklı olduğuna vurgu yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan GSM operatörlerine flaş çağrı ABD'li fondan seçim tahmini: Erdoğan kaybederse... 'Oğluma Tayyip adını verdiğime pişmanım' Cem Karaca eşliğinde TikTok yayını gündem oldu