Ana Sayfa
01 Şubat 2022 ( 1369 izlenme )
Reklamlar

İki gün önce Kılıçdaroğlu'nu fena eleştirdi. Yılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'na karşı hangi adayı tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış sırasında sahneye çıkardığı çocuk, Erdoğan’a oy verilmesini isteyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi. Protokoldekilerin, çocuğun konuşmasını gülerek dinlemesi gündem oldu. Duruma tepki gösteren Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nu ise bakın ne için eleştirdi.

Trabzon'daki açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahneye davet ettiği çocuğun sözleriyle siyaset gündemi bir anda değişti.

"Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain" diyen çocuğa tepki verilmemesi gerektiğini vurgulayan CHP lideri  "Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!" paylaşımı yaptı.

Konuyla ilgili hafta sonu “40 yıldır bu ülkede gazetecilik yapıyorum, çocukların böylesine korkunç bir şekilde alet edildiği, bu kadar dehşete kapıldığım bir başka haber hatırlamıyorum” diyen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bu defa 'paylaşımı sebebiyle' Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi.

İşte Özdil'in kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımlar;




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu: Erdoğan'a teşekkür etmeyi çok isterim, bana bunu yaşatmadılar Erdoğan konuştu din öğretmeni silahı eline aldı Basra sıcak hava dalgası geliyor! Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nde yoluna gübre döken tutuklunun özrünü kabul etti.