Ana Sayfa
10 Ekim 2023 ( 224 izlenme )
Reklamlar

İsrail, Hamaney’e sert çıktı 'Klavye arkasından konuşmak kolay'

İsrail’in resmi X hesabından İran’ın dini lideri Hamaney’e şaşkınlık yaratan bir tepki geldi.

İsrail hesabından Hamaney’e “Klavye arkasından konuşmak kolay.” denildi. Hamaney ise X hesabından İsrail’i Gazze’deki saldırıları nedeniyle eleştirmiş ve zulümlerine cevap verileceğini söylemişti.

Hamaney’den İsrail’e tokat tehdidi

İran’ın dini lideri Hamaney, X hesabından yaptığı paylaşımda İsrail’i Gazze’deki halkın toplu katledilmesini, kendisini mağdur olarak göstermeye çalışarak meşrulaştırmaya çalışmakla suçladı. Hamaney, “Siyonist rejim, Gazze’deki halkın toplu katledilmesini, kendisini mağdur olarak göstermeye çalışarak meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Gaspçı rejimin liderleri bilmelidir ki bu zulümlere verilecek cevap onların çirkin yüzlerine daha ağır bir tokat olacaktır.” dedi.

iran.jpg

İsrail’den Hamaney’e sert yanıt
İsrail’in resmi X hesabından ise Hamaney’in paylaşımına sert bir yanıt geldi.

İsrail hesabından Hamaney’e “Klavyenin arkasına saklandığınızda cesur olmak kolaydır. Siz ve Hamas’lı dostlarınız barbarca eylemlerinizden çok yakında pişman olacaksınız.” denildi.

İsrail, Hamas’ın Gazze’den attığı roketlere karşı sürdürdüğü operasyonlarda sivil kayıplara neden olmuş ve uluslararası toplumun tepkisini çekmişti.

israil.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaftancıoğlu’ndan Koca’ya: Bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa Rant Vergisi Geldi! Burhan Kuzu'dan olay itiraf! "Yaptım ama o dönemde suç değildi" 450 Milyon Liralık Baraj Ortadan Kayboldu!