Kılıçdaroğlu'na hakaret eden, İBB'ye iftira atan imamlar camide müzikli parti yaptı

1603 izlenme 01 Şubat 2022
Reklamlar
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde görev yapan imamlar; Yavuz Selim Çoban, Mikail Akgül, Halit Kaya, Tekirdağ Saray Şirin Camii içi kadınlar kısmında çiğ köfte partisi verdi. İmamlar camide müzik açtı, caminin müezzini Halit Kaya'nın da şarkıya eşlik ettiği duyuldu. İmamları sosyal medyada Kılıçdaroğlu'nu ve İBB'yi hedef aldıkları görüldü.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde görev yapan imamlar; Yavuz Selim Çoban, Mikail Akgül, Halit Kaya, Tekirdağ Saray Şirin Camii içi kadınlar kısmında yaptıkları parti tepki çekti. Yaptıkları partiyi canlı yayınladılar, ilçe müftülüğü devreye girdi ve videoyu kaldırttı. Ancak video kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Görüntülerde Mikail Akgül ismindeki imamın “Urfalıyım Ezelden” türküsü eşliğinde çiğ köfte yoğurduğu, bu esnada canlı yayın yapan Yavuz Selim Çoban'a ikram ettiği, olayın geçtiği iddia edilen caminin müezzini Halit Kaya'nın da bu esnada yeşillik doğradığı görülüyor.

KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET

Trakya Politik'in haberine göre; aynı zamanda Diyanet-Sen Saray İlçe Başkanı olan Yavuz Selim Çoban'ın aralık ayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içeren bir paylaşımda bulundu ortaya çıktı. İşte o paylaşım:

“Allah senin bin türlü belanı versin haysiyetsiz adam!73 yaşında
Bir şey satacak olsa noter akıl sağlığı yerinde raporu ister!
Ama ülke yönetecekmiş! Edebi ve Ahlakı kalmamış
Ama dinleyen ve inanan çok! Heyhat!”


CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç suç duyurusunda bulunmuş ve bir basın açıklaması yapmıştı. 


SOSYAL MEDYADA KİN KUSUP PARTİZANLIK YAPIYORLAR

Yavuz Selim Çoban ve Mikail Akgül'ün sosyal medyada farklı konularda da kin ve nefret içerikli birçok paylaşım yaptığı görüldü.

İşte o paylaşımlardan bazıları:







“Camide çiğ köfte skandalı” ardından konuyla ilgili Trakya Politik’e konuşan CHP Saray İlçe Sekreteri Hakkı Canoğlu, iddia edilen durumun derhal araştırılması gerektiğini ifade etti. Canoğlu yaptığı açıklamada olayın takipçisi olacaklarını ve herkese ait olan ibadethanelerin görevlilerin özel mülkleri gibi kullanılamayacağını belirtti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den bomba Veyis Ateş paylaşımı Diyanet, halay ve horona da karıştı Yalanın da böylesi görülmedi AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun Afrika’da bakır madenleri olduğu ortaya çıktı. Meclis tutanaklarıyla ortaya çıktı