Oyuncu Uğur Aslan 'Ben de yaşıyorum bu ülkede babanın malı değil' diyerek isyan etti

947 izlenme 01 Kasım 2021
Reklamlar
Sarı mikrofon uzatılan oyuncu Uğur Aslan ülkedeki vatandaşların vurdumduymazlığına 'Ben de yaşıyorum bu ülkede babanın malı değil' diyerek isyan etti.

Röportaj yapan kişinin 'Kola içiyorum diyelim, bir köşeye atmak yerine elimde taşıyıp bir çöp kutusuna atarsam dünyama zararım olmaz faydam olur diye düşünüyorum ben' cümleleri üzerine oyuncu Uğur Aslan 'ülkedeki vurdumduymazlığa' isyan etti.

İşte Arslan'ın söyledikleri;

"Körlük diye bir kitap vardır. Şiddetle okunmasını tavsiye ederim. Körlük bir salgın haline geliyor. Her şeyi beyaz görüyor bunlar. Bunlar bir koğuşun içinde karantinadayken bir tanesinin tuvaleti geliyor. Çıkacak, tuvaleti bulamıyor çünkü göremiyor. Sonra aklına şu geliyor. İnsanın çirkin yüzü de burada başlıyor aslında 'Ulan herkes kör şuraya yapsam kim farkedecek ki' diyor. Sonra kokuyu alan herkes gidip oraya yapıyor. 

Sonra orada korkunç bir şey birikiyor, söylemek istemiyorum şimdi ne olduğunu. İnsan böyle bir varlık. Yüzde yüz katılıyorum dediğin şeye. Şu zıkkımı atma yere. Tut elinde. Tutamıyorsan içme dışarıda. Sen sofranı topladıktan sonra yere mi silkeliyorsun. Muhtemelen yapıyordur da. Ben de yaşıyorum bu ülkede babanın malı değil ki! Çok basit bir tarifi var işte Ambulansın arkasına niye takılıyorsun ya. Neden bu kadar trajik bir şeyden istifade etmeye çalışıyorsun. 

Bu kadar çirkin olma. Adam bakkala şunu yazıyor. Akıl alır gibi değil: 'Bana adres sormayın' Bunu nasıl yazarsın ya. Ne kadar üzücü bir şey. Bu komik değil. Anlıyorum seni kritik bir yerdesin ve bunalmış olabilirsin. Bu cümleyi yazan adam her şeyi yapabilir. İnsana yardım etmeyi reddediyor bu adam. İnsan görmek bir başka insanı neden rahatsız etsin ki. Basit bir şey söyleyeyim. Oraya yaz, destek ol insana. O yazıyı oraya her insandan her türlü zararı görürsün. Biz bunları kaybettik."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında bağış çağrısı yaptı! İlahiyatçı Kılıç'tan AKP Hükümeti'ne: "Madem LGBT'ye karşıydınız neden Bülent Ersoy'u iftara çağırdınız?" Türk ürünlerini boykot eden Suudilere büyük kıyak! Bu belgeyle ortaya çıktı