Ana Sayfa
15 Şubat 2024 ( 150 izlenme )
Reklamlar

Özgür Özel, Erdal Beşikçioğlu ile miting yaptı. ‘Yarın akşamı bekleyin size bir müjdem var’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Etimesgut'ta Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte vatandaşlara buluştu. Özel "Size heyecan verici bir haberim var" diyerek, “Yarın akşamı sabırsızlıkla bekleyin, sizler için büyük bir sürprizimiz var" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Açılışa, Özel'in kurmayları ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu da katıldı.

dg.jpg

"ONA BAKINCA BEN BİR ANKARA SEVDALISI GÖRÜYORUM"

Etimesgut'un Ankaralı kimliğini kaybetmeden, Ankaralı kimliğine sahip çıkan, devlette geçmişte çok görevler yapmış, Devlet Tiyatroları'nda uzun yıllar harikulade yöneticilik işi çıkarmış, elinin değdiği yeri geliştiren ve güçlendiren, milletin sevdiği, halkın sevdiği birisine teklif götürdüklerini belirten Özel, “O da kabul etti. Bakın. Ona bakınca ben elbette bir Ankara sevdalısı görüyorum. Ona bakınca ben elbette suçlulara göz açtırmayan geceleyin hepimiz rahat uyusun diye canını ortaya koyan bir iradenin temsilcisini, kahraman Türk polisini görüyorum. Ona bakınca ben 'Bu kapı niye kapalı' diyen valiyi görüyorum, vatandaş kalabalık etmesin diyenlere, 'Vatandaşın girmediği yer mi olur, açın kapıları' diyen valiyi görüyorum. Ona bakınca ben 1 Nisan'dan itibaren Etimesgut'un yüzünü güldürecek, öyle kapalı kapılar arkasında değil aranızda dolaşacak, hepinizin sevgilisi Erdal Başkanımı görüyorum. Etimesgut, Türkiye'deki bütün gençler adına, nereye gitsem selam yolluyorlar" dedi.

rd.jpg

"YARIN AKŞAMI BEKLEYİN"

31 Mart seçimlerinde vatandaşın 3 oy kullanacağını hatırlatan Özel, "O 3 sandıktan bir tanesi Erdal Başkan için Etimesgut oy sandığı, bir tanesi elbette Büyükşehir Belediyesinin yani Mansur Yavaş'ın 5 yıllık icraatlarının sonunda sizlerin ona vereceğiniz oylarla, birçoğunuz geçen seçimde oy verdi ama vermeyenler bu sürede onun insan ayırmadığını gördü, parti ayırmadığını gördü” dedi.

rstdgf.jpg

Özel, konuşmasının devamında, “Hizmeti yaparken tam bir adalet duygusu içinde olduğunu gördü. Çalmadığını, çaldırmadığını gördü. Ama en güzeli de o sıcacık elini omzunuzda hissettiniz. Şimdi Mansur Başkana hep beraber teşekkür yapma ve bu namuslu belediyeciliği ödüllendirme zamanı. Ben Mansur Yavaş'ı Etimesgut'a anlatacak değilim, Ankara'ya anlatacak değilim. Ben onu Türkiye'nin geriye kalan diğer illerin de nasıl devlet adamlığı olunur, nasıl bir şehrin sorunlarına hakim olunur, nasıl popülizme kaçmadan, yalana bulaşmadan doğru ve dürüst belediyecilikle iyi hizmet yapılır, nasıl israf bitirilir, tasarruf yapılır, nasıl bir para doğru yerde kullanılır, örnek olarak Mansur Başkanı bütün Türkiye'de anlatıyorum” diye konuştu.

r.jpg

Erdal Beşikçioğlu’nun çok iyi bir oyuncu olduğunu ve filmlerde kendisini çok güzel ifade ettiğini belirten Özel, “Size bir müjdem var. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız. Yarın akşamı bekleyin" diye konuştu.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu, asılan pankartlarla ilgili sessizliğini bozdu Kuyruğu gören AKP'li böyle çark etti İYİ Partili üst düzey isme saldırı 24 saat geçmeden akaryakıta ikinci dev zam