Sakarya’da bir şahıs, Atatürk Büstü’ne baltayla saldırdı.

229 izlenme 28 Şubat 2024
Reklamlar
Akyazı'da bir şahıs Ömercikler Mahallesi'nde bulunan Atatürk Büstü’ne baltayla saldırdı. Polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Akyazı Ömercikler Mahallesi'nde bir şahıs elindeki baltayla Atatürk Büstü’ne saldırdı. Bir vatandaşın telefon kamerasıyla kaydettiği o anlar çevredeki vatandaşlardan tepki topladı. Saldırı sonrası vatandaşlar duruma müdahale ederken, olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri baltalı saldırganı gözaltına alırken, Atatürk Büstü’nün etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.

YIKAMAYACAKSINIZ

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, "Cumhuriyet düşmanlarının, rejim karşıtlarının ve Ulu Önder Atatürk'e hakareti cezasız kılanların sonucunu böyle görüyoruz işte. Eline balyoz alan soluğu Atatürk heykelinde alıyor ama ne yapılırsa yapılsın toplum, gençler, yurttaşlarımız Cumhuriyete ve liderine sahip çıkıyor, bugün Akyazı'da olduğu gibi. Bu toplumun kalbindeki Atatürk'ü asla yıkamayacaksınız" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sokağa çıkma yasağının kaldırılacağı tarih belli oldu Zeydan Karalar'a "Şov Yapıyorsunuz" Deyince Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Tartışma Çıktı! Yılmaz Özdil bombayı patlattı Millet İttifakı, Ekonominin başına bakın kimi getirecek