Ana Sayfa
26 Haziran 2021 ( 1069 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den Atatürk açıklaması

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sedat Peker'in Atatürk paylaşımları şöyle:

'1Kıymetli dostlarım; ilerleyen saatlerde çok keyifli, eğlenceli zamanlar geçireceğiz ancak yazılan yorumları okuyunca şu açıklamayı yapma gerekliliği hissettim. Benim vatanseverlerin gök börüsü olan ATATÜRK’le ilgili söylemlerim samimi değilmiş.

2Bunu söyleyen şahıslar şunu iyi bilmeli, benim tüm hayatım tartışmaya açık olsa da namus, şeref ve ATATÜRK sevgim tartışmaya açık değildir ve bu konuda çok ama çok iddialıyım.

3Ben ATATÜRK’ü en radikal dini cemaatlerin içinde bile anlatmış ve ordaki insanların bile kafalarında soru işaretleri bırakabilmeyi başarabilmiş bir kişiyim. Tekrar söylüyorum, ATATÜRK’le ilgili her tartışmada yaptığım paylaşımları geçmişe yönelik incelesinler ve adam olsunlar.

4Ben ATATÜRK’e sadece hizmet edenlerin hayatını değil, hizmet edenlere hizmet edenleri bile inceledim.Maji üstadı Aleister Crowley’in oğlunun adını Atatürk koyduğunu öğrendikten sonra,Maji üstadı olacak kadar Aleister Crowley’in hayatını bile inceledim. Çakmasınız lan siz çakma' 





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'den açıklama yok - Bahçeli'nin durumu kötüye gidiyor AKP ve MHP'den Emekliye Yine Kötü Haber! Emekli Zammı Reddedildi Silinen yazışmalar kurtarıldı: Sinan Ateş’in adresini Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım istemiş Elektriğe zam yolda