Suriyeliler Adana'nın ardından ellerindeki satırlarla Nevşehir sokaklarında!

962 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Ellerindeki silah, sopa ve döner bıçakları ile Adana sokaklarında görüntüleri kaydedilen Suriyeli grup tepki çekmişti. Şimdi de Nevşehir'de ellerindeki satır ve sopalarla sokaklarda dolaşan ve bu görüntüleri paylaşan Suriyeliler gündeme bomba gibi düştü.

Nevşehir'de Suriyelilerin ellerinde satır ve sopalar ile sokaklarda gruplar halinde gezerken çektikleri görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Daha önce de Adana'da benzeri paylaşılan görüntülerin ardından grupta yer alan 3 kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. 

Nevşehir'de, ellerinde sopalarla gezen Suriyeli kişilerin görüntüleri, sosyal medyada çok konuşulmuş ve tepki görmüştü. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada, "Suriyelilerin ellerinde sopa ile Nevşehir sokaklarında dolaşırken görüntüleri" şeklindeki paylaşımın ardından harekete geçildiği belirtildi.

Açıklamada, servis edilen görüntüyle ilgili inceleme yapıldığı, 12 Aralık 2021 akşamına ait görüntünün düğünden dağılım sırasında çekildiğinin tespit edildiği kaydedildi.

12 Aralık'ta sosyal medya hesabında paylaşımı yapan kişi ve ellerinde sopa olan iki kişinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Yapılan araştırmada bahse konu olayın 12.12.2021 günü ilimiz merkezinde gerçekleşen Suriyelilere ait bir düğün dağılımı sonrasında gerçekleştiği, bahse konu videonun bu düğün dağılımda çekilerek Tik Tok adlı sosyal medya paylaşım sitesinde yine 12.12.2021 günü yayınlandığı anlaşılmıştır. Paylaşımı yapan şahıs ile videoda ellerinde sopa ile görünen iki şahıs yakalanmış olup, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında hukuki süreç yürütülmek üzere soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca yapılan araştırmalarda bahse konu gün ve öncesinde herhangi bir kavga ya da yürüyüş konusunun meydana gelmediği, konunun düğünün sonlanması neticesi oluşan kalabalık olduğu anlaşılmıştır."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

T.ERDOĞAN'IN; SAVAŞ,YERLİ OTOMOBİL VE KANAL İSTANBUL İLE BASKIN SEÇİM PLANI! Soylu namus sözü verdi: Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye... Erdoğan Seçimleri Bakın Nasıl Kazanıyormuş? Emeklilere kötü haber geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı