Ana Sayfa
05 Ağustos 2021 ( 946 izlenme )
Reklamlar

Termik santral yanmak üzereyken AKP'li belediyeden skandal görüntüler. Bir de utanmadan sosyal medyadan paylaştı

Türkiye’nin birçok bölgesinde yangınlar devam ederken, AKP'li Uşak Belediyesi’nin eğlence organize ettiği Uşak Belediyesi Kültür Sanat Sorumlusu Doğukan Alsay’ın sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı. Alsay’ın paylaşımında “Burası Bodrum olsa beğenirsiniz” yazması tepki çekti.

Bodrum’un birçok bölgesinde yangınlar hala devam etmesiyle ölen vatandaşlar, telef olan hayvanlar ve yanıp kül olan köylerin üzüntüsü Türkiye’yi etkisine aldı. AKP’li Uşak Belediyesi’nin ise dün gece eğlence organize ettiği Uşak Belediyesi Kültür Sanat Sorumlusu Doğukan Alsay’ın sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı.

Alsay, paylaşımında Bodrum’da yangınlar devam etmesine rağmen “Burası Bodrum olsa beğenirsiniz” yazması tepki çekti.

İYİ Parti üyesi Ali Aker, kendi sosyal medya hesabından eğlence görüntülerini paylaşarak tepki gösterdi.

Aker, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

BODRUM YANIYOR UŞAK EĞLENİYOR!

AKP'li Uşak Belediyesi utanmadan eğlence yapıyor.

Belediyenin resmi kadrolu sunucusu Doğukan da bu paylaşımı whatsapp durumundan paylaşıyor.

Belediye çalışanı Doğukan memur maaşıyla alamayacağı arabasını neye borçlu? Özel bir prodüksiyon şirketinde konser organizasyonu ve sunuculuk yapıyor belediye resmi çalışanı ancak belediyeye uğramıyor bile.

Akp Belediyesinde memur olarak çalışan Doğukan'ın mal varlığı araştırılmalıdır! Memur maaşı dışında ne geliri var veya bu adam kaç maaş alıyor? Bodrum yanarken bu yapılan hainliktir! Uşak Belediyesi'ni göreve davet edelim!




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soylu'dan göçmenlerle ilgili ilginç açıklama Böyle zam mı olur. Vicdanınız kurusun. 114 TL’den 650 TL’ye yükseldi 744 Bin Liralık Gezi! Bir ihale daha Mehmet Cengiz'in şirketine verildi