Ana Sayfa
09 Şubat 2022 ( 227 izlenme )
Reklamlar

Unutulmayan yalanlar! Bu habere inananlar hala bekliyor... Haber 2014'te yapıldı, üretim 2016 denildi

A Haber'in yerli otomobil TOGG'u haberleştirdiği 2014 yılından bu yana değişen hiçbir şey olmadığı gibi şartlar daha da kötüye gitti. Ne yerli otomobil seri üretime başlayabildi ne de Ankara'dan İstanbul'a 7 Lira'ya gidebilmek mümkün hale geldi...

İktidara yakınlığı ile bilinen A Haber, 18 Kasım 2014'te "İlk yerli elektrikli araç 2016'da seri üretilecek" başlık bir haber yayınlayarak, Sosyal medya hesaplarından "Ankaraİstanbul arasını 7 liraya gidecek ilk yerli elektrikle araç 2016'de yollarda olacak" ifadeleriyle duyurmuştu.

ANKARA İSTANBUL 7 LİRA DENİLDİ

Haber detayında yerlilik oranının yüzde 88'in üzerinde olduğu belirtilen elektrikli aracın tam şarjla 160 kilometre katedebildiği ve Ankaraİstanbul arasında harcanan yakıtın 7 liralık masraf gerektirdiği belirtiliyordu.

ORTADA HİÇBİR ŞEY YOK

2022 yılının Şubat ayı itibarıyla A Haber'in verdiği hiçbir konu gerçekleşebilmiş değil... Ne seri üretim ne de maliyet hesapları tutmadı.

UZAK BİR HAYAL

Elektrik maaliyetlerinin artmasıyla sanayi, ticaret ve konutlarda rekor faturaların geldiği bu günlerde Ankara'dan İstanbul'a 7 Lira'ya gitmek ise uzak bir hayal olarak kaldı.

İşte A Haber'in 2014 yılında yayınladığı o haber:



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson uyardı. 40 bin kilometre hızla dünyaya yaklaşıyor! İBB çalışanı koronadan vefat etti, raporda “bulaşıcı hastalık” yazdı Sedat Peker gündeme taşımıştı: Golf sahası yapacaklar Kızılay'da büyük soygun vatandaştan toplanan 100 tır yardımı satmışlar. Hürriyet Gazetesi ortaya çıkardı