Ana Sayfa
20 Aralık 2021 ( 1879 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Meclis üyesi evinde hazırladığı etiketleri esnafın fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı. Bir de utanmadan dalga geçti

Ağrı Belediyesi'nin AKP'li Meclis üyesi Selma Gökçen'in evinde çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı ancak fotoğrafta gözüken ayağı her şeyi ortaya çıkardı. Gökçen, kendisi hakkında yapılan haberle ise dalga geçti.

Ağrı Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyesi Selma Gökçen, evinde çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı.

Selma Gökçen'in evinin masasında çektiği etiketleri "Ağrı esnafı: Devletimizin yanındayız" notuyla paylaştı.

Fotoğraflarda evindeki halının fotoğrafları ve ayağı gözükünce yaptığı oyun ortaya çıkan Selma Gökçen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı sildi.

,

“ÇOK BÜYÜK HABER YA SİZ BU GİDİŞLE ÖDÜL ALIRSINIZ”

Sosyal medyada bir haber sitesi söz konusu haberi “Ağrı Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyesi Selma Gökçen, evinin mutfağında çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı. Fotoğrafların birinde yalınayak olduğu görülmesiyle paylaşımını sildi.” İfadeleriyle aktardı.

Gökçen, haber paylaşımın altına “Çok büyük haber ya siz bu gidişle ödül alırsınız” diyerek durumla dalga geçti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Önceden hazırlanmış mizansen gibi" EBA TV'de çocuklara Adnan Menderes'in idam sahnesini izlettiler! 'Sansür' yasasının altından Araplara peşkeş çıktı İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere