Ana Sayfa
01 Şubat 2021 ( 201 izlenme )
Reklamlar

AKP, Nazilli'de vatandaşa törenle çorap dağıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi Nazilli Kadın Kolları tarafından vatandaşa törenle çorap dağıtımı yapıldı. O anların fotoğrafları kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

AK Parti Nazilli Kadın Kolları tarafından ilçe genelinde ev ev dolaşıp kadınlara çorap dağıtıldı. Çorapların dağıtımında o anların görüntüleri kaydedilerek sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Kadın Kolları üyelerinin çorabı verirken poz vermesi dikkatten kaçmadı.

Görüntülere CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan tepki gösterdi.

Arslan, "Çok büyük marifet gibi ev ev dolaşıp, millet açken, millet kirasını elektriğini suyunu yatıramamışken evinde kaynayan sıcak yemeği yokken kadına şiddet olaylarının arttığı bu günlerde yoksul bırakıp, muhtaç etme siyasetiyle insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. AKP kadın kollarının seçim avantası dağıtımları devam ediyor bir kadının mutfağında tenceresi kaynamıyorsa ne eylesin çorabı!” dedi.






Kaynak: aydinpost.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Flaş... Flaş... Ekonomide tehlike çanları çalıyor! İstanbul'da 2 dev AVM şatışa çıkarıldı AKP'li 3 belediye başkanı hapis cezasına çarptırıldı Fatih Portakal bu tweeti attı, mahkemeye verildi Sedat Peker o hesabı işaret etmişti. 2.5 milyar dolarlık kumarcı listesini yayınladı