Ana Sayfa
10 Şubat 2023 ( 1751 izlenme )
Reklamlar

Bakan Karaismailoğlu ile Fahrettin Altun hakkında suç duyurusu

CHP 8 Şubat’ta sosyal medya ağlarında getirilen bant daraltılması uygulamasıyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) bant daraltılması kararı ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte ilgili yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda, bant daraltılması faaliyetinin AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgeye yaptığı ziyarete denk getirildiği belirtilerek, "Hükûmete deprem sonrası gerekli tedbirleri alamamış olması nedeniyle yönelecek eleştirilerin görünürlüğünü azaltmak amacı taşıdığı da aşikardır" denildi.

T24'ün haberine göre, CHP adına avukat Çağlar Çağlayan tarafından savcılığa sunulan suç duyurusunda, bant daraltılma uygulaması ile haberleşmenin engellenmesi, kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi ve görevi kötüye kullanma suçlarının işlendiği söylendi.

Sorumlu oldukları belirtilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan hakkında cezalandırılmaları amacıyla kamu davası açılmak üzere iddianame hazırlanması talep edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktidarın kankası Venezuela'nın parası bu hale geldi Türken Fundation’ın yurt binası ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı Sedat Peker 7 Daha da Bomba Çıktı Türkiye'nin Gıda Güvenliği Sudan'a Emanet!