Ana Sayfa
20 Ocak 2024 ( 1318 izlenme )
Reklamlar

Binali Yıldırım kayboldu

AKP'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adayları, bugün yapılan toplantıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açıklandı. Yapılan son üç aday tanıtım toplantısında Binali Yıldırım'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 75 kişilik MKYK'de 2. adam olarak bilinen Binali Yıldırım, AKP'nin 7 Ekim'de yaptığı MYK listelerinde yer almamış olmasıyla gündeme geldi. Yıldırım'ın AKP'de şu an resmi bir görevi bulunmaması gözden düştüğü iddiaları güçlendirdi. AKP'nin 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçim için adaylarını duyurduğu toplantılarının hiç birinde gözükmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

2021 yılında kurulan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti'ne başkanlık yapan Binali Yıldırım en son geçtiğimiz hafta eşi Semiha Yıldırım'ın dayısı Mehmet Sertbaş'ın Erzincan'da cenaze törenine katıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meriç Köyatası vatandaşın cebine sokulan canavarı açıkladı Turhan Çömez'den AKP'li Mehmet Özhaseki'yi sabaha kadar uyutmayacak açıklama. Bazen sanki FETÖ AKP ile güçlenmiş gibi anlatıyorlar demişti Ünlü popçu Serpil Barlas hayatını kaybetti Dünyanın en zengin Yahudi ailesi Rockefeller'in 10 yıl önceki raporunda koronavirüsü birebir anlattığı ortaya çıktı