Bulutların üstünde korkunç görüntüler!

3027 izlenme 17 Ağustos 2021
Reklamlar
Afganistan'daki tahliyelerde uçağın iniş takımlarına tutunarak kaçmaya çalışan Afganlar’a ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler dehşete düşürdü.

Afganistan'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı da ele geçiren Taliban’ın ülkede yönetime el koymasının ardından dünyanın gözleri Afganistan'a çevrildi. Ülkeler vatandaşlarını tahliye etmek için harekete geçerken, Taliban'dan kaçmak isteyen Afganlar Kabil Havalimanı'na akın ettiği anlar akılalmaz görüntülere sebep oldu. Tahliye uçağına binemeyen 2 Afgan'ın uçağın iniş takımlarına tutunarak kaçmaya çalıştığı ve uçaktan düşerek yere çakıldığı anlar tüm dünyayı dehşete düşürdü.

O anların uçak içinden kaydedilen görüntüleri de ortaya çıktı. Diğer yandan Washington Post uçak olayı ile ilgili çarpıcı bir haber yayımladı.

UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI

Washington Post'un aktardığı habere göre; Afganistan Kabil Havalimanı'ndan kalkan ABD'ye ait askeri taşıma uçağının tekerlek sistemlerinde sorun oluştu. Meydana gelen arızanın ardından uçak acil iniş yaptı.

TEKERLEKLERDEN İNSAN BEDENİ ÇIKTI

İniş sonrası uçağın iniş takımlarını kontrol eden yetkililer uçağın tekerleğindeki insan bedeni ile karşılaştı.

Washington Post'a konuşan bir yetkili de iki kişinin uçak kalktığı sırada iniş takımlarına tırmandığını söyledi. Yetkili, söz konusu görüntülerdeki olayın gerçek olduğunu söyledi.

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER: UÇAĞIN İNİŞ TAKIMINDA SAVRULAN İNSAN BEDENİ

Afganistan'daki tahliyelerde uçağın iniş takımlarına tutunarak kaçmaya çalışan 2 Afgan’a ilişkin korkunç görüntüler ortaya çıktı.

Uçak içinden bir amatör kamera ile kaydedilen görüntülerde iniş takımlarında savrulan bir insan bedeni görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler dehşete düşürüyor.

BİR UÇAKTA 640 KİŞİ

ABD'ye ait bir C-17 askeri kargo uçağında ise 640 Afgan’ın taşındığı ortaya çıktı. Defense One sitesinin yayımladığı habere göre normalde en fazla 188 kişiyi taşıyan uçağa, Taliban'dan kaçmak isteyen yüzlerce kişi bindi. Pilotların başta bu kadar çok kişiyi taşımayı planlamadığı ancak bu şekilde kalkma kararı aldığı belirtildi. Bu tahliye uçağının da Katar'a indiği aktarıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP’den Suriyelilere vatandaşlık verilmesine destek Ertuğrul Gazi yerine Engin Altan Düzyatan'ın büstünü diktiler Erdoğan kararını verdi… 2023’te aday olacak mı Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek