Ana Sayfa
15 Eylül 2021 ( 1385 izlenme )
Reklamlar

12 bin liralık ayakkabıdan sonra bir AKP vekil de lüks mekandan çıktı

Youtuber Orkun Işıtmak farkına varmadan AKP'li Ravza Kavakcı'yı lüks bir restoranda yakaladı. Kavakçı'nın görüldüğü lüks mekanda tost bile 500 lira. AKP'li vekil Öznur Çalık da, Malazgirt'in 950. yıl anmalarının düzenlendiği Ahlat'a 12 bin liralık ayakkabıyla gitmişti.

Türkiye’de yıllardır süren ekonomik sıkıntılar pandemi döneminde kendisini daha da gösterdi. Yüz binlerce insan işsiz kalırken binlerce dükkan ve şirket de kapanmak zorunda kaldı. Ancak AKP'li isimlerin, Saraya yakın olanların 45 yerden maaş aldığı ortaya çıktı. Bir taraf lüks içinde yaşarken bir tarafın ekmek bulmakta zorlanması tepki çekti. Bu tepki sokakta halka mikrofon uzatılınca bariz şekilde görülüyor. Bir AKP'li isim daha lüks içerisinde görüntülendi.

Z kuşağının yakından takip ettiği Youtuberlardan Orkun Işıtmak'ın "1Sonradan Görme" başlıklı son videosunda dikkat çeken bir isim kadraja girdi.

Işıtmak o videoda 5 liralık ve 500 liralık tostları deneyerek bir karşılaştırma yapıyordu.

Videoda 5 liralık tost için boğaz vapuruna binen Orkun Işıtmak, 500 liralık bir tost için ise lüks bir mekana gidiyor. 

Mekanın işletmecisi ve aşçısı Emircan Canatar her ne kadar 500 liralık tost satmadıklarını söylese de video için bir tost hazırlayacaklarını dile getiriyor.

Uzun uğraş sonucunda 500 liralık tost hazırlanıp Orkun Işıtmak ve arkadaşının önüne getirilirken AKP'li Ravza Kavakcı kadraja giriyor.

Kavakçı'nın 500 liralık tostun denendiği Nişantaşı’ndaki bir mekanda yemek yediği görülüyor. Haliyle bu durum sosyal medyanın da gündemine oturdu. 

İşte videoda Kavakçı’nın dahil olduğu o kare:

EĞİTİMİNİ DE İBB KARŞILAMIŞ

AKP milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın, ABD’de aldığı eğitimin masraflarının İBB tarafından karşılandığı ortaya çıkmıştı. Kavakçı’ya dolar üzerinden para ödendiği belirtilmişti.


HİÇ MERCEDES KULLANMADIM DEMİŞTİ AMA...

Kavakçı daha önce yaptığı bir paylaşımı unutup yalan söyleyince fena yakalanmıştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bir kullanıcının tweetini alıntılayarak "Babam Giyimkent'teki restaurantı devredince dobloyu sattık, şu an yok." yazması üzerine Kavakcı, konuya dahil olmak istedi. 

Bu tweeti alıntılayarak "Eski kasa 19881990 model Broadway’den güzeli yok benim için..." yazan Kavakcı Kan'a takipçilerinden biri "Öyle olduğu için mi Mercedes'e biniyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine Ravza Kavakcı Kan, hiç Mercedes araba kullanmadığını söylemişti.


Ancak daha önce Instagram hesabında Mercedes kullanırken bir videosunu paylaştığını unutan Kavakcı Kan'ın yalanı ortaya çıkmıştı. Yalanı ortaya çıkan Kavakcı Kan, herkesin kandilini kutlamakla yetinmişti.




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Enginyurt'tan muhalefeti eleştiren İnce'ye sert tepki! CHP il başkanından Halk TV ve Sözcü TV'ye ağır hakaretler SGK'dan şoke eden karar! Bunu yapanın emekli maaşı kesilecek Mehmet Metiner: İmama Müezzine Değil Erdoğan'a İnanacaksınız