Ana Sayfa
03 Temmuz 2023 ( 585 izlenme )
Reklamlar

CHP il başkanından Halk TV ve Sözcü TV'ye ağır hakaretler

CHP Muğla İl başkanı Hüseyin Erol "Şunu özellikle söylemek istiyorum. Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar." dedi.

Odatv’de yer alan habere göre partililerle bayramlaşma için Muğla’nın Köyceğiz ilçesine gelen CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, çok konuşulacak sözlere imza attı.

Erol Halk TV ve Sözcü TV’yi “ihanet çetesi” ilan etti. CHP’li Başkan konuşmasında, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde öncelikle Köyceğiz halkına, sonra bu görevi ve sorumluluğu üstlenen değerli partililerime il örgütü adına milletvekillerim adına çok teşekkür ediyorum. Şunu özellikle söylemek istiyorum. Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar.

Parayı Cumhuriyet Halk Partisi’nden alıyorlar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanlarımıza kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yerlerde sürükleyip gözaltına aldılar Emeklilerin 2021 yılı maaş zammı belli oldu, SGK,Bağ-Kur emeklisi ne kadar maaş alacak Milli Mücadele ve Cumhuriyet karşıtı İskilipli Atıf'ı tam kadro andılar Uğur Dündar'dan Atatürk düşmanlarına olay gönderme: Menderes'in 60'dan fazla camiyi...